www.veroverdewereled.be is our partner Flander Investment & Trade’s brand new platform through which companies will find information on events and seminars to attend worldwide, or where they can publish and announce their own events related to doing international business.

Tijd om de wereld te veroveren

Op www.veroverdewereld.be, een gloednieuw en uniek webplatform van Flanders Investment & Trade in samenwerking met een heleboel organisaties, kunnen Vlaamse bedrijven wereldwijd terecht voor het deelnemen aan of organiseren van events rond internationaal ondernemen in Vlaanderen.

Handig voor Vlaamse bedrijven
Ondernemers die denken aan internationaliseren of exporteren naar het buitenland kunnen terecht op dit online platform voor het meest uitgebreide overzicht van groepszakenreizen, events en exportmogelijkheden naar het buitenland.

Bekijk de volledige kalender

Perfect voor organisatoren
Organisatoren van internationale events of groepszakenreizen naar het buitenland vinden op het missieplatform de meest uitgebreide opsomming van Vlaamse initiatieven naar het buitenland en kunnen hun event toevoegen om zo de gepaste hulp en ondersteuning te krijgen.

Voeg hier uw event toe