B2B Cleantech Program in China – November 2019

News

Cleantechbedrijven kunnen in november 2019 deelnemen aan een B2B Cleantechmissie in China.
Op korte tijd maak je kennis met bedrijven die potentiële handelspartners kunnen worden.

I²PCC (Interprovinciaal Internationaliseringsproject China Cleantech) is een interprovinciaal project dat de Vlaamse cleantechbedrijven laat kennismaken met het potentieel en belang van de Chinese markt. Het project stimuleert samenwerkingen in en projecten met China.

Om dit te verwezenlijken wordt een B2B-missie georganiseerd naar de Chinese zusterregio’s van de deelnemende Vlaamse provincies. De missie is gelinkt aan de economische missie van België naar China, onder leiding van HKH Prinses Astrid. Bedrijven kunnen deelnemen aan beide missies.

PRAKTISCHE INFO

Wat?
Tijdens de cleantechmissie krijgen bedrijven de kans om op korte tijd verschillende Chinese bedrijven te ontmoeten die interesse hebben in Vlaamse cleantechdiensten en -producten. Het programma, inclusief de te bezoeken regio’s, wordt op maat van uw bedrijf samengesteld. Een voorbeeld van het programma kan u hier vinden.

Waar?
We trekken naar vijf partnerregio’s/steden in China: Shijiazhuang, Xi’an, Chengdu, Chongqing, Guangzhou. Bij de inschrijving kun je je eventuele voorkeuren aangeven. Op basis van je interesses en in samenspraak met je bedrijf stellen we een programma op maat samen. De provinciale verantwoordelijken voor Chinese samenwerking begeleiden je tijdens de trip. Meer informatie over de verschillende regio’s vindt u hier.

Wanneer?
De B2B cleantechmissie vindt plaats van zondag 17 t.e.m. vrijdag 22 november 2019, gekoppeld aan de economische prinselijke missie van België naar China.

Voor wie?
De cleantechmissie staat open voor Vlaamse bedrijven die actief zijn in de cleantechsector.

INSCHRIJVEN

  • Deelname aan de B2B-kennismakingen en bedrijfs- en sitebezoeken georganiseerd door I²PCC zijn gratis.

    Inschrijven kan tot 19 augustus 2019 via de website van provincie Antwerpen.

  • De kosten voor vluchten, transport ter plaatse en verblijfskosten zijn voor eigen rekening van de deelnemers. I²PCC begeleidt je wel bij boekingen van vluchten en verblijf.
  • Opgelet: deelname aan het deelprogramma van de economische missie in Beijing is ook voor rekening van de deelnemer. Meer info over het FIT-programma, de deelnamekost en de link naar het inschrijvingsformulier vindt u op de website van FIT.

I²PCC is een gezamenlijk project van de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant, met de steun van Cleantech Flanders en Flanders Investment & Trade. Het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) ondersteunt dit project met een financiële bijdrage van 193.198,00 euro.

↓