B2B Cleantech Program in China – November 2019

News

Van 17 tot en met 22 november ’19 organiseert I²PCC een B2B-programma voor cleantechbedrijven in China. Een uitgelezen kans om de Chinese markt te verkennen en te netwerken met Chinese bedrijven.

I²PCC? Het Interprovinciaal Internationaliseringsproject Cleantech China. Vier Vlaamse provincies slaan de handen in elkaar om Vlaamse cleantech-KMO’s te helpen hun activiteiten uit te breiden naar onze partnerregio’s in China. China staat momenteel (en de komende jaren) immers voor grote uitdagingen op gebied van leefmilieu. Bedrijven zoeken oplossingen. Onze Vlaamse cleantechbedrijven staan op nummer één in Europa, en kunnen uiteraard in China hun diensten (en producten) bewijzen. Tijd om te prospecteren dus!

Neem deel aan ons B2B-programma en ontmoet op korte tijd verschillende Chinese bedrijven met interesse in cleantech-oplossingen. Ook bedrijfsbezoeken zijn mogelijk.

Deelname aan het programma is kosteloos: u betaalt enkel de kosten voor transport, accommodatie, verblijf en individuele tolk (indien gewenst).

Dit B2B-cleantechprogramma van I²PCC is gelinkt aan de economische missie van België naar China, onder leiding van HKH Prinses Astrid. Deelname aan beide programma’s is mogelijk.

Klik hier voor meer info en het inschrijvingsformulier

I²PCC is een gezamenlijk project van de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant, met de steun van Cleantech Flanders en Flanders Investment & Trade. Het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) ondersteunt dit project met een financiële bijdrage van 193.198,00 euro.

↓